Sportprijzen


Prijzen, bekers en trofeeën Haitsma Ridderkerk

Organiseert u een wedstrijd, heeft u een toernooi of wilt u gewoon iemand feliciteren en bedanken voor een prestatie.

Voor allerlei soorten sport en evenementen is er een passende beker of trofee. Of het nu een algemene beker is, of een echte trofee gebaseerd op de sport, activiteit of prestatie.

We hebben een grote collectie bekers. Maar ook een grote collectie speciale “bekers”. Dit voor onder andere de paardensport, de hengelsport, de tennis, de badminton, voor het golfen en ga zo maar door. Maar ook voor meer persoonlijkere prestaties als voor een brandweerman, een golfer, een autocoureur, een visser en ga zo maar door. Wij hebben een breed assortiment van uiteenlopende bekers en trofeeën. Is het niet op voorraad, dan zorgen wij er voor dat het er komt. (natuurlijk hele kleine uitzonderingen daargelaten).

 

Wij levereWP_20160220_001n sportprijzen uit de Remasco collectie ,u kunt de catalogus inkijken door op het logo te klikken.
Door snelle levering kunt u uw bestelling binnen een week in huis hebben, of u kunt uw bestelling afhalen bij Blokker Dillenburgplein 2, 2983 CC in Ridderkerk. Indien u het wenst, kunnen we het ook op laten sturen.
Tekst op bekers  wordt gegraveerd op resopal (wit,zilver,goud,zwart of eventueel andere kleur) de medailles worden op de achterkant ingegraveerd
en voorzien van lint en afslag,dit geeft een veel luxere uitstraling dan stickers wat je tegenwoordig steeds vaker ziet.


U kunt ons vrijblijvend mailen of bellen voor een prijsopgave of bestelling.

En, een trofee is pas echt leuk, als die gepersonaliseerd wordt. Wij kunnen (bijna) alle bekers en trofeeën graveren. En bij elke beker en trofee kunnen wij een bijpassend plaatje plaatsen met de tekst er op die u wilt. Wij verzorgen zelf het graveren, dus u weet zeker dat het goed is.

En als het om prijzen gaat, dan verdienen wij er eigenlijk zelf wel een. Want wij hebben de beste prijzen voor uw bekers en trofeeën.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.